Αποστολές – Επιστροφές – Service

Τρόποι Πληρωμής
Οι εξής τρόποι πληρωμής είναι διαθέσιμοι:

  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Διαθέσιμες τράπεζες είναι η ΕΘΝΙΚΗ, EUROBANK, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, και ALPHA BANK..
  • Αντικαταβολή, με την παράδοση των προϊόντων.

*Παρακαλούμε ελέγξτε μαζί μας την διαθεσιμότητα των προϊόντων ΠΡΙΝ πληρώσετε μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

Διαθεσιμότητα και Παράδοση
Τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα μας είναι συνήθως διαθέσιμα σε χρονικό διάστημα 2-5 ημερών. Σε κάθε περίπτωση εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με e-mail ή τηλεφωνικά για επιβεβαίωση και ακριβή προσδιορισμό του χρόνου παράδοσης. Εάν ο χρόνος παράδοσης είναι εκτός των αποδεκτών ορίων του πελάτη η παραγγελία μπορεί πάντα να ακυρωθεί. Επειδή τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια τάση στους προμηθευτές να μην διατηρούν πολύ μεγάλα στοκ στις αποθήκες τους ή έγκαιρη συνεννόηση μεταξύ μας είναι απαραίτητη προκειμένου να διεκπεραιωθεί ομαλά η παραγγελία σας και να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία. Τμηματικές παραδόσεις είναι απόλυτα εφικτές σε περίπτωση αγοράς πολλαπλών ειδών με διαφορετικούς χρόνους παράδοσης.

Η παράδοση μπορεί να γίνει με τους ακόλουθους τρόπους:

  • Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα στην οδό Φρύνης 58 , Βύρωνας ,  στο ωράριο λειτουργίας μας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε για διαθεσιμότητα πριν έρθετε!
  • Αποστολή με Πρακτορείο Εμπορευμάτων εάν η συσκευή είναι ογκώδης και βρίσκεστε στην επαρχία. Το πρακτορείο μας το υποδεικνύετε εσείς, εάν συνεργάζεστε με κάποιο, ή το βρίσκουμε εμείς για εσάς. Το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει τον πελάτη και πληρώνεται στο πρακτορείο αλλά είναι σημαντικά λιγότερο από την αποστολή μέσω courier. Η αποστολή από εμάς μέχρι το πρακτορείο είναι δωρεάν.
  • Παράδοση από εμάς εντός Αθηνών με δωρεάν κόστος μεταφοράς για αποστάσεις μικρότερες των 15 km. Σε περίπτωση που χρειαστεί γερανός, λόγω όγκου της συσκευής ή ιδιομορφίας του χώρου, για να ανέβει το προϊόν σε όροφο, το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη.

Ανωτέρα βία
Ορισμένες φορές είναι πιθανόν να μην μπορούμε να είμαστε συνεπείς στις παραδόσεις μας λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, απεργιών, κλπ. Στις περιπτώσεις αυτές επικοινωνούμε μαζί σας τηλεφωνικά για περαιτέρω συνεννόηση για τον χρόνο παράδοσης.

Επιστροφές Προϊόντων 

Όροι Επιστροφής

1. Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μη ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες.

2. Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση.

Διαδικασία επιστροφής

1. Αν βρίσκεστε κοντά στο κατάστημα μας

Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα μας και, αφότου ελεγχθεί η κατάσταση του προϊόντος από τον αρμόδιο υπάλληλο, να σας καθοδηγήσει ο ίδιος για τα περαιτέρω.

2. Αν παραλαμβάνετε μέσω courier

Σε αυτήν την περίπτωση:

1. Συσκευάζετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.

2. Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει ένα έγγραφο στο οποίο μας παραθέτετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή.

3. Αποστέλλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

 

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

Βλάβες & Service
Η εταιρεία μας συνεργάζεται μόνο με επίσημους εισαγωγείς και όλα τα προϊόντα καλύπτονται από τουλάχιστον δύο (2) έτη πανευρωπαϊκή εγγύηση. Οι επίσημες αντιπροσωπείες καλύπτουν και το Service των προϊόντων τους όταν, και εφόσον αυτό χρειαστεί. Εάν δεν γνωρίζετε το πλησιέστερο σε εσάς Service καλέστε μας να σας κατευθύνουμε εμείς.
Σε περίπτωση που το προϊόν παραδοθεί ελαττωματικό ή χτυπημένο θεωρείτε “DOA” (Dead On Arrival) και το αντικαθιστούμε άμεσα εμείς. Παρακαλούμε κατά την παραλαβή μεγάλων οικιακών συσκευών (π.χ. ψυγεία) να ελέγχετε την συσκευή για χτυπήματα ενώπιον του μεταφορέα. Εάν διαπιστώσετε ότι αυτή είναι χτυπημένη πρέπει να μην την παραλάβετε και εμείς θα φροντίσουμε να την αντικαταστήσουμε άμεσα.